Matilda va avea primul telefon Google din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra a fost aleasă dintre 12.000 de concurenţi la un concurs online. Matilda Tanascov are 22 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, iar acum lucrează ca business analyst în cadrul unei companii din Bucureşti. Ieri, ea a fost anunţată că a câştigat telefonul inteligent Nexus One de la Google, după ce s-a înscris la un concurs organizat de publicaţia online „Tech Crunch“.

Mobilul a avut lansarea oficială în Statele Unite ale Americii marţi, iar competiţia câştigată de Matilda a adunat peste 12.000 de participanţi. „Am scris un comentariu la acel articol, dar nu credeam că mi s-a updatat comentariul pe site.

Chiar în momentul acela a picat site-ul şi timp de o jumătate de oră, nu a mers. Am avut noroc că s-a postat atunci şi am primit confirmarea mai târziu, deşi nu credeam că va mai apărea pe site”, a declarat tânăra pentru „Adevărul de seară”.

Cadou de ziua ei

Matilda a aflat vestea că a câştigat noul smartphone Nexus One de la Google chiar de la redactorul-şef al publicaţiei online „Tech Crunch“.

„Michael Arrington m-a adăugat în listă pe Twitter şi mi-a spus «Matilda, trebuie să vorbesc cu tine despre un telefon». Nu mi-a venit să cred! Apoi am mai vorbit cu el pe mail şi mi-a spus că a fost în România acum câţiva ani şi că este o ţară frumoasă”, a spus câştigătoarea. Surpriza ei a fost cu atât mai mare, cu cât ziua ei de naştere se apropie, iar telefonul de la Google reprezintă un cadou neaşteptat.

„Sunt curioasă să văd exact ce ştie să facă telefonul, mai ales că sunt un mare fan al Google. A fost o mare surpriză, mai ales că nu am mai câştigat nimic niciodată“, a mărturisit tânăra.

Subţire şi inteligent

Nexus One de la Google are procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz, ecran tactil de 3,7 inch, 512 MB RAM, un card de memorie de 4 GB inclus, cu posibilitatea de extindere până la 32 GB şi cameră foto de 5 megapixeli. Telefonul cântăreşte 130 de grame, are o grosime de 11,5 mm şi nicio tastă. Pe Nexus One rulează versiunea 2.1 a sistemului de operare open-source Android.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite