Bucuresti: Maşini de sute de mii de euro la jumătate de preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plină criză economică, parcurile de maşini ale firmelor de leasing sunt pline cu bolizi şi limuzine de lux, într-o stare destul de bună, puse la vânzare la preţuri foarte tentante.

Dealerii susţin că reducerile de preţuri sunt singura modalitate prin care îşi mai pot recupera o parte din sumele pe care le-au împrumutat foştii proprietari ai maşinilor, care nu şi-au putut plăti ratele de leasing până la sfârşit.

La parcul de maşini Ţiriac Auto Rulate, situat vizavi de Aeroportul Otopeni, printre cele câteva zeci de maşini scoase la vânzare, erau ieri-dimineaţă şi şase bolizi care-şi aşteptau cumpărătorii.

Piesa de rezistenţă a parcului este un Rolls Royce Phantom decapotabil din 2008 scos la vânzare la preţul de 265.000 de euro. Maşina este în stare foarte bună şi are rulaj de doar 12.000 de kilometri. Potrivit dealerilor, preţul iniţial al limuzinei este de peste 500.000 de euro.

 Maşini de fiţe

Lângă el, un alt Rolls Royce Phantom roşu din 2006, care are parbrizul spart, este scos la vânzare la preţul de 198.000 de euro. Maşina a aparţinut unui om de afaceri bucureştean, spun angajaţii firmei.

Un Lamborghini Gallardo alb cu tapiţerie de piele, computer la bord şi sistem de navigaţie incorporat este scos la vânzare la 160.000 de euro. Lângă el mai sunt două Mercedes S500, unul dintre ele, producţie 2008, fiind la vânzare cu preţul de 86.500 de euro deşi iniţial a costat peste 200.000 de euro nouă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite