Maşini clasice expuse la Băneasa Shopping City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O expoziţie de automobile este găzduită, în acest sfârşit de săptămână, la Băneasa Shopping City.

GALERIE FOTO: Maşinile de la mall

Clienţii centrului comercial pot admira cinci maşini clasice selecţionate din Clubul Vehiculelor de Epocă din colecţiile private din toată ţara.
Astfel, clienţii mall-ului îşi pot delecta privirile cu unele dintre cele mai interesante modele de automobile retro.

Cea mai veche piesă prezentată în cadrul expoziţiei este un Ford T 1912. Acest automobil este un model unicat în România.

De la Ford T la Volga Gaz  
Tot din concernul Ford mai poate fi admirat şi celebrul Ford T, un model din anul 1914. Celebritatea provine din faptul că este prima maşină din lume destinată clasei medii fabricată în serie. O altă maşină prezentată este un Ford A Roadster.

Alături de maşinile americane, nostalgicii pot admira şi o foarte bine întreţinută Volga Gaz din 1968 de culoare neagră. „Sunt frumoase. N-am apucat să văd decât două, că văd că sunt aşezate mai răsfirat aşa.

Cel mai mult îmi place Volga aia neagră, îmi aduce aminte de coloanele oficiale care treceau pe Calea Dorobanţilor în anii ’80. Pe celelalte nu am apucat să le văd pe stradă, dar sunt la fel de interesante“, a spus Viorel, unul dintre clienţii care admirau azi-dimineaţă maşinile expuse.

Motociclete la etaj
Organizatorii au pregătit o surpriză şi pentru cei pasionaţi de vehiculele pe două roţi. La primul etaj al mall-ului sunt expuse câteva motociclete clasice, unele dintre ele fiind foarte cunoscute şi îndrăgite de români.

Este vorba de celebra motocicletă Carpaţi, de cinci cai putere şi de „fiorosul“ Hoinar, dotat cu un motor de şase cai putere. Mâine este ultima zi în care atât automobilele, cât şi „motoarele“ mai pot fi admirate.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite