Martorii s-au jucat cu pistolul sinucigaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nepotul lui Raimund Welther, bucureşteanul de 30 de ani care s-a împuşcat accidental în cap în urmă cu trei zile, a acceptat să povestească pentru „Adevărul de Seară“ cum s-a petrecut teribilul accident.

Giuliano a fost martor la întreaga scenă, stând chiar lângă unchiul său. „Stăteam pe pat, el în picioare lângă mine. Mă uitam la calculator şi dintr-o dată am auzit focul de armă. M-am speriat şi am fugit din cameră“, a povestit acesta.

În încăperea în care s-a întâmplat tragedia mai erau încă trei tineri, însă aceştia au spus că nu ştiu sigur ce s-a întâmplat. Ei spun că nu au văzut când s-a descărcat pistolul. „El a insistat să ne arate pistolul. Părea cam abătut, deprimat, dar nu credeam că o să se împuşte. A îndreptat pistolul spre cap şi a tras. Nu ştiu dacă a vrut sau nu să facă acest lucru“, a spus Nicolae Dobre, altul dintre tinerii care au asistat la sângeroasa întâmplare.

Pistolul, plimbat din mână în mână

Tinerii se întâlniseră în acea casă pentru a se juca pe calculator şi pentru a-şi arăta tatuajele. Niciunul dintre ei nu ştia însă că acea cameră va deveni locul unui tragic incident. În momentul în care Raimund a scos arma, tinerii nu erau foarte atenţi, însă apoi pistolul a circulat de la unul la altul, mai puţin la Giuliano „Eu am crezut că este pistolul cu bile pe care îl avea, aşa că nu m-am uitat ce armă arată. Ceilalţi au luat pistolul să-l vadă“, a spus Giuliano.

„S-a stins din viaţă unicul om ce a putut fi considerat un model pentru noi toţi. El ne dădea speranţa unei zile mai bune. A fost, este şi va rămâne soarele nostru“, a încheiat Giuliano.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite