Mărţişoare TV pentru finaliştii de la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea Eurofan este mărţişorul-surpriză oferit de TVR artiştilor înainte de finala din 6 martie. Programul va fi difuzat în direct, mâine, pe TVR, la ora 21.00. Telespectatorii vor asculta piesele celor 16 finalişti şi vor trăi emoţiile alături de fanii lor.

Înaintea finalei de la Circul Globus, echipa TVR a pregătit concurenţilor numeroase surprize, pentru că fanii cei mai înfocaţi vor fi dintre cei mai neaşteptaţi.
Spectacolul va fi prezentat de Valentina Pelinel şi Horia Brenciu, ajutaţi din Camera Verde de către Gianina Corondan. Invitaţi speciali la acest eveniment vor fi Olsen Brothers din Danemarca, câştigătorii concursului Eurovision, ediţia 2000, cu piesa „Fly On The Wings Of Love“.

Maşină, premiu la finală

La finalul show-ului veţi afla piesa câştigătoare care va merge la Oslo, în luna mai. Piesa câştigătoare va fi aleasă de specialişti şi de telespectatori, în proporţie de 50%  televot şi 50% jurii de specialitate.

Cei 16 compozitori vor încerca să câştige nu numai onoarea de a fi compus piesa cea mai bună, dar şi cheile maşinii Seat Ibiza, premiul oferit compozitorului de firma Alto Syncro.

În premieră pentru selecţiile Eurovision, pentru a se asigura o reprezentativitate naţională, TVR va organiza în acest an cinci jurii de specialitate: în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova, formate exclusiv din specialişti (compozitori, muzicologi, interpreţi, textieri, realizatori sau producători de divertisment radio tv, regizori muzicali tv).

Selecţia Naţională a concursului Eurovision 2010, este un eveniment coprodus în premieră de Televiziunea Română şi ziarul „Adevărul“. Ştiri detaliate, înregistrări şi relatări de la evenimentele legate de Selecţia Naţională Eurovision pot fi aflate accesând adresele de site speciale ale celor doi coproducători : www.tvr.ro/eurovision şi www.adevarul.ro/eurovision.

În perioada 1-6 martie, videoclipurile pieselor din Selecţia Naţională Eurovision vor fi difuzate în tronsoane speciale: zilnic, de la ora 9.45 şi 14.45, iar marţi şi miercuri de la ora 23.45.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite