Bucureşti: Marius Tucă a fost călcat de Garda Financiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Garda Financiară a pus, aseară, sigiliu pe un cunoscut restaurant din Capitală, "Taverna Sârbului", ce aparţine omului de televiziune Marius Tucă. Inspectorii au făcut un control şi au văzut că nu toţi banii încasaţi erau înregistraţi. Aceştia au decis să-l închidă, cel puţin pentru o seară.

Potrivit Pro TV, inspectorii Garzii Financiare au precizat că angajaţii restaurantului se asigurau că le intră în buzunare şi 1.000 de lei pe zi. Dacă anchetatorii dovedesc faptul că acesta era o practică obişnuită în local, administratorul şi angajaţii riscă amenzi consistente.

Unul dintre patronii localului a declarat pentru Adevărul de Seară că unitatea pe care el o conduce împreună cu celebrul jurnalist a fost închisă pe nedrept. "Da, Tucă este asociat la tavernă. Cât despre acţiunea inspectorilor nu pot să zic decât că este exagerată. Pentru un prejudiciu de 124 de lei, bani sustraşi probabil de un ospătar, nu trebuia să ne închidă pentru trei luni", a declarat Drăgan Ţărănoiu.

Jurnalistul Marius Tucă a refuzat să comenteze situaţia spunând că singurul care poate da declaraţii cu privire la acţiunea inspectorilor Gărzii Financiare este Drăgan Ţărănoiu.

Angajaţii Gărzii Financiare au mai spus că urmează să efectueze controale simultane la toate restaurantele pe care patronul le are în ţară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite