Magazinul Unirii, faţă pestriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de muncitori lucrează de zor de mai bine de două luni la porţiunea situată pe Bulevardul Corneliu Coposu a magazinului Unirea Shopping Center. Chiar dacă majoritatea bucureştenilor credeau că este vorba despre renovarea cunoscutului magazin, reprezentanţii companiei Inditex au declarat că mai aduc încă un magazin al unui brand ce le aparţine, Bershka.

Acesta va ocupa două etaje ale clădirii care este în prezent în curs de amenajare şi, dacă lucrările decurg bine, ar putea fi deschis chiar la sfârşitul verii. „Lucrăm de vreo lună şi jumătate şi cred că vor mai dura încă vreo 3, 4 luni“, a spus un muncitor care lucra la interiorul noului magazin.
Odată cu deschiderea acestuia, un sfert din faţada magazinului Unirea va arăta altfel. Aceasta va fi îmbrăcată în plăci de sticlă şi de metal de culoare gri, asemănătoare magazinului alăturat, Zara.

Peste 1.000 de metri pătraţi
Magazinul Bershka va ocupa o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, fiind astfel unul dintre cele mai mari din Europa. Accesul se va face şi din exterior, dar şi din interiorul magazinului Unirea, iar în vecinătate vor rămâne restaurantele KFC şi McDonald’s, Ina Center fiind cel care nu va mai avea reprezentanţă aici. Unirea Shopping Center este vizitat zilnic de aproximativ 400.000 de persoane, potrivit site-ului magazinului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite