Lupte de stradă cu gunoieri (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă a firmei de salubritate REBU a fost atacată de un şofer ploieştean. Supărat că maşina de gunoi bloca traficul, Doru Ciomag a spart geamul autospecialei, iar amicii lui din maşină au luat pe capotă pe unul dintre gunoieri. 

Şoferii din-afara Bucureştiului suportă cu greu circulaţia rutieră din Capitală. Luni, un ploieştean cu nume predestinat, Doru Ciomag, a reacţionat ca la stână atunci când a văzut că nu mai poate depăşi o maşină de gunoi staţionată în intersecţia Calea Văcăreşti cu Bulevardul Gheorghe Şincai. Bărbatul a fost filmat de martorii şocaţi de agresivitatea ploieşteanului, iar imaginile au ajuns la televiziuni.
  
Potrivit filmuleţului, Doru Ciomag a sărit la bătaie cu pumnii, după un schimb de injurii cu angajaţii REBU. El a spart geamul din dreapta al autospecialei şi a fugit. În acel moment, un angajat al Regiei a apucat o mătură şi l-a urmărit pe atacator, fără succes însă.

Un alt gunoier s-a agăţat de ştergătoarele maşinii din care ieşise ploieşteanul, pentru a-l opri pe celălalt şofer să fugă de la locul incidentului. În acel moment, amicul lui Ciomag a pornit maşina cu tot cu angajatul REBU pe capotă, iar după aproximativ 50 de metri, angajatul s-a dezechilibrat şi s-a aruncat în stânga maşinii, pentru a nu fi călcat.

Anchetă în derulare

Poliţia a început deja o anchetă în acest caz. În urmă cu două zile, angajaţii Regiei au depus o plângere care a fost înregistrată la Secţia 14 Poliţie din Capitală. Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, ieri, că angajaţii REBU au depus plângere împotriva lui Dorel Ciomag, din Ploieşti, care se afla la volanul unui Volswagen Polo.

„Se întâmplă frecvent astfel de cazuri, mai ales că noi lucrăm noaptea. Într-o seară, un bărbat care consumase alcool a aruncat cu sticla şi a nimerit în masca maşinii care ridica gunoiul. Nu mă mai miră nimic. Oamenii au devenit irascibili, nervoşi şi nu se mai controlează“, a declarat, pentru „Adevărul“, George Nicolau, purtător de cuvânt al REBU.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite