Loviţi de trăznet în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri au fost loviţi de trăznet în timpul furtunii care s-a abătut asupra Capitalei aseară. Starea lor a fost stabilizată de către medicii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. De asemenea, mai mulţi copaci au căzut şi câteva străzi au fost inundate.

Furtuna de aseară nu a afectat întreag oraşul, în unele zone abia dacă s-a simţit o bură de ploaie, însă în alte zone vijelia s-a manifestat în cel mai violent chip. Doi bărbaţi şi o femeie au fost loviţi de trăsnet şi au fost transportaţi la spital, unul fiind în stare gravă, mai mulţi copaci au căzut şi câteva străzi au fost inundate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, pentru Mediafax, că o femeie şi un bărbat, în vârstă de 23 şi, respectiv, 25 de ani, aflaţi în zona malului Dâmboviţei în timpul furtunii au fost loviţi de trăznet. Potrivit medicului Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, cele trei persoane au doar o uşoară suferinţă neurologică.

Trei victime în jumătate de oră

Comisarul Ciocan a mai spus că pe străzile Emil Racoviţă, din Sectorul 4, Alexandru Donici, din Sectorul 2, Popa Tatu şi Luterană, din Sectorul 1 au căzut câţiva copaci, patru maşini parcate fiind avariate. Ea a precizat că un bărbatul are un edem la ceafă, iar femeia şi-a pierdut conştienţa pentru o scurtă perioadă de timp, ambii fiind în stare bună.

Alis Grasu a mai spus că un alt bărbat a fost lovit de trăsnet, starea acestuia fiind gravă. Alis Grasu a adăugat că bărbatul a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Sectorul 2, inundat

Câteva străzi au fost inundate în urma furtunii din Capitală, echipajele Apa Nova intervenind cu 15 utilaje pentru evacuarea apei de pe carosabil.
Purtătorul de cuvânt al Apa Nova, Epsică Chiru, a declarat, pentru Mediafax, că echipajele societăţii au intervenit în special pe străzi din Sectorul 2.
Purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău, a spus că în urma furtunii au fost mici probleme de trafic, însă acestea au fost rezolvate în scurt timp. Astfel, circulaţia a fost oprită pentru scurt timp pe linia de tramvai de pe Bulevardul Pache Protopopescu, unde s-a acumulat apă pe drum, precum şi pe linia autobuzelor 133, unde a căzut un copac.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite