Locuitorii sectorului 5 se duc la magazin cu barca (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După vremea schimbătoare din ultimele zile, străzile din sectorul 5 al Capitalei seamănă din ce în ce mai mult cu faimoasele canale din Veneţia. Iritaţi de această problemă, locuitorii străzii Lavei s-au gândit să atragă atenţia într-un mod inedit: s-au filmat în timp ce „navigau“ cu barca pe stradă.

Deranjaţi până peste cap de canalizarea care nu funcţionează  pe strada lor, locuitorii au decis să iasă cu o barcă pneumatică în faţa casei, dar şi să „dea la peşte“. În timpul filmuleţului, pe fundal se pot auzi schimburi de replici foarte amuzante: „Ce faci vecine?“ întreabă bărbatul care filmează, după care cel din barcă îi răspunde „Mă duc la pâine“.

Filmuleţul este foarte bine făcut, cei care s-au filmat montând mai multe cadre. După ce locatarii se duc la magazin, bărbatul cu barca iese la „pescuit“, în speranţa că va prinde peştele auriu şi astfel soarele va răsări şi pe strada lui. „Am ieşit la un răpitor dar e cam tulbure apa. Mâine ieşim iar, că se vor topi zăpezile şi vom avea adâncimea adecvată pentru un biban, şalău...“, spune bărbatul.

Locatarii sunt foarte nemulţumiţi de faptul că apa nu este doar pe stradă, ci a ajuns şi în case şi în garaje. Ei au precizat că filmuleţul este un semnal de alarmă, dar nimeni nu face nimic, promisiunile primăriei fiin încă neonorate.

De asemenea, tot Bucureştiul arată ca după asediu, străzile Capitalei fiind pline de gropi, ape sau zăpadă. Una dintre cele mai ciuruite străzi este Calea Şerban Vodă, unde şoferii fac slalom printre gropi. Pe o distanţă de zece metri sunt zece cratere, dar autorităţile spun că gropile de aici pot fi astupate chiar dacă sunt pline de apă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite