Bucureşti: Limuzina Logan, construită de un student la master

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe site-ul Dacia Club, un fan al mărcii a postat poze cu o maşină de 6 metri construită pe o platformă MCV. Vicepreşedintele Dacia, Contantin Stroe susţine că pozele postate pe site ar putea fi proiectul unui student care face master la ei şi că asta „nu înseamnă că vom vedea modelul între cele fabricate“.

După berlina, monovolumul sau SUV-ul low-cost, compania de la Mioveni ar putea lansa pe piaţă limuzina „ieftină“. Poza unei astfel de maşini, cu bot de Logan, aproape de două ori mai lungă decât una obişnuită, a fost postată pe site-ul Dacia Club, de către un pasionat al mărcii Dacia.

Limuzina se pare că a fost construită unind două autoturisme Logan: unuia i-a fost tăiat botul, iar celuilalt spatele. Cele două maşini au fost unite astfel încât partea obţinută în plus să fie asemănătoare cu cea a unei limuzine veritabile.

Potrivit utilizatorilor site-ului, poza este trucată, dar cel care a postat-o a dezminţit acest lucru arătând chiar şi o schemă după care ar fi fost realizată limuzina.

Recunosc proiectul, dezmint construcţia

Vicepreşedintele Dacia, Contantin Stroe, ne-a explicat că maşina ar putea fi tema unui student.

„Avem un program de master, iar tema este să transforme un break într-o maşină-birou. Construcţia va avea un singur loc în faţă, cel al şoferului, iar în tot spaţiul rămas trebuie să fie patru locuri, trei mese şi tot ce-ţi mai trebuie atunci când stai multe ore în trafic. Construcţia unei asemenea maşini, de către un student, nu înseamnă că vom vedea modelul între cele fabricate“, ne-a spus acesta.



„În 2011, lansăm două modele!“

 Automobile Dacia s-a pus serios pe treabă. După ce, pe 3 martie au anunţat că lansează la Geneva modelul Duster, anul viitor, vor scoate pe piaţă încă două maşini noi.

„În martie prezentăm oficial Dusterul, iar în 2011, scoatem alte două maşini. Ştiu ce modele vor fi, dar nu pot vorbi încă despre ele“, ne-a spus vicepreşedintele Dacia.


Limuzina Dacia, schiţă
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite