Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax, pe aceeaşi scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai aşteptată zi a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival i-a avut ca invitaţi pe The Big Four - Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax. Cele patru trupe au zguduit scena de la Romexpo, într-un show de sunet şi lumini care i-a lăsat fără răsuflare pe cei aproximativ 35.000 de fani ai rockului prezenţi aici.

Primul dintre cei care a pus stăpânire pe scenă a fost Anthrax, grup aflat pentru prima oară în România. Energia solistului Joey Belladonna a ridicat toate mâinile publicului în aer, iar fanii au cântat alături de el aproape vers cu vers. Ştafeta a fost preluată de Megadeth şi carismaticul Dave Mustaine. De la Holy Wars până la piesa de rezistenţă, Symphony Of Destruction, cântată la finalul concertului, Megadeth a trecut în revistă atât piese de pe primele albume, cât şi compoziţii mai noi.

image

Punctul culminant al serii a fost marcat de Metallica, cu un show de peste 2 ore în care trupa i-a adus la extaz pe cei aproape 35.000 de spectatori prezenţi. Chitaristul Kirk Hammett a oferit publicului o surpriză de proporţii, folosind pe parcursul primelor piese o chitară specială, inscripţionată cu unul dintre simbolurile pentru care ţara noastră este recunoscută la nivel mondial – Dracula. Gestul basistului a fost completat câteva minute mai târziu şi de către James Hetfield, care şi-a suprins fanii cu un look în spiritul Nosferatul.

Slayer a reusit să rupă barierele sunetului pe piese precum World Painted Blood, Angel of Death şi Raining Blood. Aflaţi pentru prima dată în România, artiştii de la Slayer au încântat fanii trash metal.

image

Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival a debutat vineri cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmaţi sâmbǎtǎ de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax) şi Viţa de Vie, iar în ultima zi trupa Rammstein  va urca pentru prima datǎ pe o scenǎ din România, în încheierea recitalurilor  Alice in Chains, Stone Sour, Anathema si Luna Amarǎ.

image

Aproape 20.000 de fani s-au strâns în prima zi a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival şi au avut ocazia să simtă la intensitate maximă atmosfera incendiară creată de artiştii prezenţi pe scena gigantică de peste 1500 de metri pătraţi, montată special pentru acest eveniment.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite