Bucureşti: Lecţii nostime de cadril la Balul Vienez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, la Palatul Parlamentului, 40 de perechi de tineri îmbrăcaţi în frac şi rochii elegante din tafta au valsat şi au învăţat primii paşi de cadril.

La petrecere, cei aproximativ 800 de invitaţi s-au distrat valsând şi au ascultat piese celebre precum „Beauty and the Beast“, „Cose della vita“ şi „New York, New York“ în interpretarea Adinei Răducan, de 11 ani, şi a lui Horia Brenciu. La ediţia de anul acesta a evenimentului caritabil s-au strâns aproximativ 15.000 de euro, bani ce vor fi donaţi fundaţiei United Way România. Invitaţii la bal au fost întâmpinaţi de Horia Brenciu şi Raluca Fişer. Organizatorii au vândut aproximativ 800 de bilete, preţul unui bilet fiind de 900 de lei.

Seara a debutat cu discursul lui Igael Porecki, general manager JW Marriott, organizatorul evenimentului, şi cu cel al ambasadorului Austriei la Bucureşti, Martin Eichtinger. Tinerii s-au distrat învăţând să danseze cadril, fiind aliniaţi pe patru şiruri de-a lungul sălii. Exerciţiul a durat o jumătate de oră, rezultatul fiind un dans lent, executat haotic de zecile de perechi, care s-au distrat copios.

„Alles Walzer!“

Tradiţionala defilare a celor 40 de cupluri de debutanţi - dansatori şi cursanţi de la Şcoala de dans „Pas în doi“ a acaparat atenţia celor prezenţi. Băieţii, în costume cu mănuşi albe, şi-au condus partenerele îmbrăcate în rochii elegante şi cu trandafiri albi în mână. Câteva perechi de dansatori mai tineri, au valsat pe „Dunărea albastră“, iar oaspeţii de la Palatul Parlamentului au fost chemaţi pe ring cu formula „Alles Walzer“.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite