Laptop unicat furat în urmă cu două săptămâni, recuperat de jandarmii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii bucureşteni au recuperat, vineri, un laptop unicat în România, cumpărat din SUA şi furat în urmă cu două săptămâni, pentru care proprietara făcuse plângere la poliţie, între timp observând că acesta fusese scos la vânzare pe un site românesc, transmite Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, a declarat, pentru Mediafax, că în cursul zilei de vineri o femeie a oprit un echipaj de jandarmi din Capitală şi a spus că, în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla la Muzeul de Artă al României, unde participa la un vernisaj, i-a fost furat laptop-ul unicat, cumpărat din Statele Unite ale Americii. Femeia le-a spus jandarmilor că a făcut plângere la poliţie, însă ofiţerii nu au reuşit deocamdată să-l găsească pe hoţ.

Între timp, intrând pe un site românesc de licitaţii, ea a observat că laptop-ul ei, care nu se găseşte pe piaţa din România, fusese scos la vânzare, astfel că a sunat la numărul afişat de "vânzător" şi a stabilit o întâlnire cu acesta pentru vineri.

Jandarmii au însoţit-o la întâlnire, au interceptat maşina vânzătorului şi au filmat întreaga scenă, reuşind să-l prindă în flagrant delict. Comparând actele furnizate de proprietara laptop-ului cu gadget-ul adus de bărbat, jandarmii au constatat că sunt caracteristici similare.
Bărbatul ridicat de jandarmi susţine că el a cumpărat, la rândul său, laptop-ul de la o altă persoană. Acesta a fost predat Secţiei 4 Poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite