La urgenţe, cu şarpele Anaconda înfăşurat în jurul gâtului. Vezi video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a venit, aseară, la Spitalul Floreasca din Capitală, cu un şarpe anaconda pe care anterior l-a folosit pentru a speria o persoană de la care avea de recuperat o datorie.

El avea şarpele într-o pungă, iar ulterior l-a scos înfăşurându-l în jurul gâtului. La spital, bărbatul a ajuns cu o altă problemă medicală.
„Pacientul a venit la spital pentru că avea o problemă medicală, fiind însoţit de animalul de companie pe care n-a avut cu cine să-l lase. În urma consultului s-a constatat că problema de sănătate nu era una gravă şi nu era nevoie de internare", a declarat, pentru Mediafax, Manuela Guran, medic primar medicină de urgenţă.
Aceasta a precizat că este un obicei ca oamenii să vină la spital însoţiţi de diverse animale de companie pe care nu au cu cine să le lase în absenţa lor. De obicei, acestea sunt câini sau pisici.

Anaconda Gogu, la plimbare-n Bucureşti

Bărbatul a povestit că a fost lovit de un individ care îi datora nişte bani şi pe care a vrut să îl sperie cu şarpele anaconda.El a mai spus că nimic nu-l împiedică să-l scoată la plimbare pe şarpele Gogu, atâta timp cât reptila nu este veninoasă. „E anaconda galben. Umblu cu Gogu de cinci ani de zile, de când era cât creionul umblu cu el e stradă. Am şi crocodil, am şi broaşte ţestoase“, a povestit bărbatul.

La faţa locului au venit reprezentanţi ai Poliţiei Animamelor care au vrut să afle dacă bărbatul deţine şarpele legal, constatându-se că acesta nu avea autorizaţie în acest, motiv pentru care a fost amendat cu 100 de lei, potrivit site-ului stirileprotv.ro. „Noi am venit la faţa locului pentru a identifica care este riscul pe care şi-l asumă acest proprietar. Este un caz în premieră. Noi vom cere confiscarea acestui animal şi predarea acestei reptile în mediul care trebuie să fie“, a declarat Emilian Prodan de la Poliţia Animalelor, pentru Realitatea TV.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite