BUCUREŞTEAN DE-O VIAŢĂ Trei lucruri pe care nu le ştii despre Monica Tatoiu. „Soţul meu zice că sunt o proastă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii „Adevărul de Seară“ vă propun, începând de astăzi, rubrica săptămânală „Bucureştean de-o viaţă“. Astăzi, Monica Tatoiu a acceptat invitaţia noastră de a face o plimbare pe strada Gheorghe Brătianu din Capitală, locul cel mai drag al tinereţii ei.

FOTOGALERIE Acasă la Monica Tatoiu

În ciuda faptului că a condus o multinaţională de cosmetice, Monica Tatoiu mărturiseşte că nu este adepta cremelor de faţă celebre, ci a celor preparate în farmacie, pe bază de linolină, cu mult mai ieftine. Femeia de afaceri spune că a învăţat să fie o doamnă de la Marga Boureanu şi Dina Cocea şi că mai repară şi acum talpa unei perechi de pantofi Guban.

INTERVIU VIDEO Viaţa secretă a Monicăi Tatoiu: ce bărbaţi a iubit şi de ce e înjurată „mama Oriflame“, care nu crede în cosmetice de lux

Antipatică şi hulită de multă lume pentru apariţiile sale televizate, Monica Tatoiu recunoaşte că este o persoană guralivă, dar, în acelaşi timp, admite că-i place televizorul şi televiziunea. „Ştiţi tot despre mine, la cât am apărut la televizor. Sunt emotivă şi foarte vulnerabilă. Fiul meu m-a prins şi mă manipulează. Soţul nu suportă când mă vede la televizor şi îl stinge, îl deranjează, zice să sunt o proastă. Nu mă deranjează când se scrie despre mine, dar îmi plac dezbaterile. Dacă nu eşti laş, uită-te în ochii mei şi hai să dezbatem!“, a spus Monica Tatoiu în timpul plimbării noastre pe străzile cu miros de tei şi care încă mai păstrează eleganţa sfârşitului anilor ’70.

Pe strada Gheorghe Brătianu la nr. 30 (fostă Dăniceni), pitită la umbra oţetarilor de lângă Ambasada Rusiei se află casa în care a trăit Marga Boureanu, profesoară de dicţie la teatru şi prietenă a familiei medicului timişorean Radivoiovici. Aici a fost găzduită Monica Tatoiu, exilată din oraşul natal pentru a spăla ruşinea divorţului, timp de trei ani, între 1978-1980.

Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a afla cine-i cânta serenade la balconul casei din Dăniceni 30, Monicăi Tatoiu.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite