La mall, reduceri, patinaj şi dansuri tribale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mall-urile din Capitală aduc în acest weekend câteva oferte pentru bucureşteni. Chiar dacă se anunţă vreme ploioasă, aceştia îşi pot petrece timpul într-unul dintre complexurile comerciale din oraş.

Băneasa Shopping City anunţă sezonul reducerilor începând din această seară, magazinele fiind deschise până la 2.00 noaptea, iar la Mojito Night Shopping, petrecerea de deschidere a sezonului de reduceri, se serveşte gratuit cel mai la modă cocktail: mojito.

Astfel, vizitatorii din această seară vor beneficia de discounturi de până la 70%, iar pasionaţii de fotbal pot urmări la Băneasa Drive In Cinema, gratuity, pe 2, 3, 6, 7, 10 și 11 iulie de la ora 21.30, sferturile, semifinalele și finalele Campionatului Mondial de Fotbal 2010.

Pe patine la 30 de grade Celsius

Persoanele pasionate de patinaj pot încerca platforma Cotroceni on Ice din Afi Palace Cotroceni. Aici vor avea parte de lecţii de patinaj de iniţiere, sau pot încerca şi curling sau hockey.
Calitatea gheţii este menţinută constant cu ajutorul unui utilaj care va reface pelicula de gheaţă înainte de fiecare sesiune de patinaj.

Închirierea patinelor costă 10 lei, iar sesiunile de patinaj costă: 8 lei pentru copii, de 10 lei pentru tineri şi 12 lei pentru adulţi. Tot în acest mall se anunţă lansarea unei noi distracţii pentru copii: „Animale umblăreţe“, unde, în premieră pentru România, copiii cu vârsta de peste 3 ani se vor putea plimba pe jucării din pluş,  zebra, girafa, elefantul, tigrul şi ursul panda. 

Africa, mai aproape de copii

Tot în acest weekend, timp de două zile, Sun Plaza devine pentru cei mici o lume plină de animale din savană şi junglă, dansuri tribale, dar şi de fotbal.

Astfel, mâine de la ora 14.00, copiii vor avea ocazia să descopere pe rând cultura şi tradiţiile africane. Vor modela în lut, apoi vor „călători“ spre centrul continentului unde vor picta măşti specifice triburilor, ajungând până în Africa de Sud, casa fotbalului mondial. Aventurile continuă prin savana şi jungla africană unde copiii vor picta animalele întâlnite în drumul lor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite