Bucureşti: La Gaudeamus, Adevărul Holding aduce colecţii de excepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până duminică, la standul „Adevărul“ de la Romexpo găsiţi, printre altele, colecţiile „Pictori de geniu“, „Disney Clasic“ şi „Cartea de lux“. Casa de editură Adevărul este prezentă la târg cu toate titlurile apărute până acum în colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“, 55 la număr, plus două în avans: „Procesul“ de Franz Kafka şi „Singur pe lume“ de Hector Malot.

În prima zi de târg, cele mai căutate produse de la stand au fost DVD-urile cu „Tom şi Jerry“ şi albumele din seria „Pictori de geniu“. „M-a atras chiar de la intrare standul «Adevărul». Am venit să cumpăr ultimele volume din seria «Cărţi esenţiale». Am toată colecţia şi pe cea de DVD-uri cu Tom şi Jerry“, a spus Mihai Bursuceanu, 34 de ani, ospătar.

Casa de editură Adevărul Holding vă întâmpină în Pavilionul Central de la Romexpo cu 57 de titluri din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“. Fiecare volum costă 10,99 lei; iar cele 12 albume din seria „Pictori de geniu“ se cumpără cu 12,99 lei bucata.

De asemenea, toate DVD-urile cu „Filmele Adevărul“ se pot cumpăra de la Romexpo. Astfel, puteţi achiziţiona colecţiile „Aventuri“, „Hai-hui prin Europa“, „Istorice“, „Hai-hui prin Oraşele Lumii“, „Brigada Diverse“, „24“ - sezoanele I şi II, „Florin Piersic“, „Mărgelatu“, „Personalităţi care au marcat istoria lumii“, „Ardelenii“, „Toma Caragiu“, „Comisarul“, „Jandarmii“, „Personalităţi care au marcat Istoria Lumii“ - seria a II-a, „Mari comedii româneşti“, „Louis de Funes“, „Război şi Dragoste“, „Tom&Jerry“. Un DVD costă între 7,99 şi 10,99 lei, în funcţie de colecţie.

Astăzi, între orele 17.30 - 18.30, revista „Dilema veche“ vă invită la o oră de discuţii cu Andrei Pleşu şi Dan C. Mihăilescu. Masa rotundă cu tema „Omul cu dileme, omul fără dileme“ va fi moderată de Mircea Vasilescu.

Andrei şi Andreea primesc gratis enciclopedie

„Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii săi“ debutează luni, 30 noiembrie, cu 15 titluri. Colecţia adună texte simple, amuzante, fotografii spectaculoase cu animalele şi plante prezentate în mediul lor natural. Înainte de apariţia colecţiei, editura Adevărul îi aşteaptă pe cei mici la stand, duminică, în ultima zi a târgului, când primul volum al colecţiei, „Păsările“, va fi distribuit gratuit tuturor copiilor cu numele de Andrei şi Andreea. Prichindeii vor avea parte duminică de multe surprize şi de o întâlnire cu interpreta celebrului cântecel „Ghiţă“, Cleopatra Stratan, între orele 10.00 şi 11.00.

Ce găsiţi azi şi mâine la târg

De la ora 17.00, la standul Radio România, are loc lansarea volumului „Voci de îngeri. Povestea Corului de Copii Radio în mărturii inedite“, iar mâine, de la ora 14.00, la standul editurii Paralela 45 găzduieşte lansarea lucrărilor „Manolescu - 70“, „Viaţa şi cărţi. Amintirile unui cititor de cursă lungă“. Totodată, vizitatorii de la Gaudeamus sunt invitaţi să cumpere „Dracula is Dead“, carte ce va fi lansată în prezenţa autorilor, James Rosapepe, fostul ambasador al Statelor Unite la Bucureşti şi soţia sa, Sheila Kast. Evenimentul va începe la ora 16.00. La Sala Nicolae Iorga, din Pavilion 18, de la ora 18.00, debutează workshopul cu tema „What is Harvard looking for?“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite