La Army United - Popotă şi Berărie te simţi ca-n armată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Localul de pe Calea Dorobanţilor este decorat în stil „milităresc“. Cei care nu au ajuns la armată şi nu au putut să experimenteze viaţa de cazarmă pot să se simtă ca într-o unitate militară la restaurantul numit sugestiv „Popotă“.

„Atenţie, drepţi!“, acest îndemn te aştepţi să auzi odată ce intri în restaurantul Amry United - Popotă şi Berărie, cunoscut simplu sub numele „La Popotă“. În schimb, după câteva clipe petrecute în local, realizezi că are doar un concept cu adevărat inedit, iar locul este decorat ca la carte pentru a respecta tema militară.

Astfel, pe pereţi atârnă hărţi de război, decoraţii, uniforme „milităreşti“, scrisori, fotografii de front şi chiar arme. Sunt elemente care alcătuiesc un decor perfect pentru ca şi cei care nu au făcut armata să se simtă cât de cât ca şi cum au intrat într-o cazarmă. Tema a fost respectată în cele mai mici detalii, chiar şi personalul purtând tricouri de „camuflaj“. „Avem un public foarte variat, vin atât oameni ca costum să mănânce la prânz, cât şi tineri“, a explicat Raluca Hazgan, cea care a devenit patroana localului acum o lună

Militari camuflaţi îţi servesc mâncarea

Mâncărurile de la Popotă sunt întotdeauna proaspete, bucătarii având grijă să gătească feluri cât mai bune, dar şi populare. Printre felurile de mâncare se numără ciulama cu mămăligă, varză cu costiţă, fasole verde, dar şi câteva feluri de ciorbă. Cei care vor să-şi înceapă ziua servind masa aici pot alege unul dintre meniurile de mic dejun cu nume sugestive. Astfel, micul dejun „Treziiirea!“ conţine sana, lapte cald sau cereale crocante. „Pas alrgăăător!“ are telemea, caşcaval sau salam uscat, iar „Învioraaarea!“ omletă sau ouă cu bacon. Ultima variantă pentru micul dejun este „Pe loc reeepaus!“ este mai dulce având gem sau miere.

Preţurile de la Popotă sunt mai mult decât rezonabile, mai ales pentru zona în care se află restaurantul, pe Calea Dorobaţilor, numărul 29. Restaurantul este cu autoservire, iar porţiile pentru un ospăţ pantagruelic. Una dintre ciorbiţele de văcuţă, fasole, pui costă aproximativ 7 lei. Felul principal, precum fasole verde şi o pulpă de pui, costă 16 lei. Băuturile sunt de departe cele mai ieftine din zonă, un suc având preţul de 3,5 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite