Băbuţă-infractoare cu kilograme de mercur, cuţite şi săbii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mariana Stoian, în vârstă de 67 de ani, din cartierul Giuleşti Sârbi a fost reţinută, după ce, în urma unei percheziţii, poliţiştii i-au găsit în casă două kilograme de mercur, săbii, cuţite şi cătuşe.

Bătrânica din Giuleşti Sârbi i-a pus pe jar pe poliţiştii bucureşteni care au descoperit că avea în locuinţă un adevărat arsenal de arme albe. „În casa Marianei Stoian au fost găsite două săbii, două cuţite de tip pumnal, două kilograme de mercur şi o pereche de cătuşe“, a declarat, astăzi, pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul-şef, Christian Ciocan.

Şantaj de mii de euro cu filmuleţe erotice
Băbuţele infractoare, la modă

Mariana Stoian este cercetată în stare de libertate pentru deţinerea de substanţe toxice. Femeia nu i-a lămurit încă pe anchetatori la ce folosea kilogramele de mercur şi armele. Cazul bătrânei cercetată pentru trafic de substanţe interzise nu este singular. „Ne-am mai confruntat cu astfel de situaţii. Au fost şi femei trecute de 70 de ani care au traficat droguri“, a mai spus reprezentantul Poliţiei Capitalei.

Două femei, în vârstă de 58 şi 72 de ani, au fost reţinute în 2008, după ce politiştii au găsit în locuintele lor aproape trei kilograme de heroină. Anica Voinea  făcea parte din clanul „Ştoacă“, iar Lucica Grigoriţă avea antecedente penale fiind închisă trei ani pentru trafic de droguri.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite