Karting în parcarea de la Afi Palace Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte din parcarea din spatele mallului Afi Palace Cotroceni de pe Bulevardul Timişoara a fost transformată, de câteva zile în pistă de karting, destinată atât cunoscătorilor acestui sport, cât şi amatorilor de senzaţii tari.

Chiar dacă dimineaţa nu se înghesuie prea mulţi pasionaţi la pista de karting, spre seară tinerii aşteaptă la coadă să se elibereze un loc. Reprezentanţii Mega Karting spun că, de când a fost inaugurată, această pistă a devenit principala atracţie a mallului. Cele două circuite pentru karturi, una pentru adulţi şi cealaltă pentru copii, s-au deschis în urmă cu câteva zile şi este este considerată cea mai mare din ţară dintr-un spaţiu închis.

„Karturile noastre sunt cu motor, iar senzaţia este foarte apropiată de cea a kartului sportiv. Avem 10 karturi şi în general clienţii dau buzna seara”, spune Ana Grozea, responsabilă de administraţia şi marketingul firmei.

Preţul biletului, între 30 şi 45 de lei
Pentru 10 minute de distracţie, bucureştenii vor scoate din buzunar între 30 de lei şi 45 de lei. Pista destinată adulţilor are o lungime de aproximativ 250 de metri şi 7,5 metri lăţime, în timp ce pista pentru copii măsoară 100 de metri lungime şi 4 metri lăţime.

Astfel, cei care au timp de puţină adrenalină până în ora 16.00, vor plăti pentru o şedinţă 30 de lei, după această oră tariful creşte la 40 de lei, iar în weekend este 45 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite