Bucureşti: Jucării unice Barbie şi Lego, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cele mai de succes jucării din lume, păpuşa Barbie şi piesele Lego, vor fi prezentate pentru prima dată în România într-o expoziţie unică. Evenimentul va avea loc la Sala Dalles din Capitală, între 27 ianuarie şi 8 februarie 2010, la celebrarea a 50 de ani de la lansarea brandurilor, informează organizatorii.

Peste 1.000 de jucării vor fi expuse în 100 de vitrine special concepute pentru acest eveniment.

De la premiera de la Munchen, în 2004, „50 de ani de Barbie şi Lego“ a devenit cea mai mare expoziţie de jucării din Europa, depăşind toate recordurile de vizitatori.

În cele peste 40 de oraşe, din ţări ca Germania, Danemarca, Portugalia, Grecia, Rusia, Ungaria, unde a fost prezentată, copiii şi adulţii au fost purtaţi într-o călătorie fascinantă în universul creat de cele două jucării.

Expoziţia prezintă istoria de peste cinci decenii a Barbie, ilustrând evoluţia de la prima păpuşă, realizată în 1959, până la cele din prezent, cu outfituri concepute de designeri contemporani.

În secţiunea Lego, vizitatorii vor putea admira modele originale realizate cu zeci de mii de piese Lego, de la maşini, monumente celebre, până la echipamente de construcţii uriaşe.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite