Jean Michel Jarre cântă din nou în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După show-ul sold out susţinut la Bucureşti în 2008, Jean Michel Jarre  revine în România în cadrul primului său turneu mondial.

Acesta promite o nouă producţie extraordinară prin care poate să împărtăşească publicului energia concertelor sale grandioase.

Jarre a decis să introducă conceptul de „all-in-one-show“, integrând tehnologia de ultimă generaţie în sunet, lumini şi efecte speciale pentru un rezultat remarcabil.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultimă oră, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre a imaginat un show ce concentrează expresia semnăturii sale şi  a talentului extraordinar în a crea evenimente unice.

Asadar, el a conceput un spectacol de producţie de înaltă tehnologie, special concepută pentru săli de  concert unde publicul va putea asculta piese selectate de pe cele mai bine vândute albume ale artistului.

Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice şi un artist inovator care a încântat şi emoţionat milioane de oameni,  doborând mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant.

Biletele se vor pune în vânzare în reţeaua Eventim începând cu 21 februarie. 
 
Spectacolul, organizat de Fundaţia Phoenix, va avea loc la 3 iunie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. 
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite