Bucureşti: Ivan Patzaichin protestează împotriva Federaţiei Române de Kaiac-Canoe(FRKC)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ivan Patzaichin, fostul antrenor al lotului de kaiac-canoe al României, a protestat, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, deoarece numele său apare în componenţa Biroului Fedral, Biroului Executiv al Biroului Federal şi Comisiei Centrale de Competiţii.

Ivan Patzaichin a spus că el consideră că ar fi fost firesc să i se ceară acordul pentru a fi inclus în componenţa acestor structuri de conducere şi că nu a fost înştiinţat în mod oficial de faptul că a fost cooptat în structurile FRKC.


„Mi se pare inacceptabilă chiar şi simpla inserare a numelui meu pe un site, alături de persoane ale căror competenţe şi bunăcredinţă le contest în continuare. Ţin să precizez că, nici până în acest moment, nu am fost înştiinţat în mod oficial de aceste decizii care mă vizează şi pe care le resping fără ezitare“, a explicat fostul mare sportiv.


Ivan Patzaichin a demisionat de la conducerea lotului naţional de kaiac-canoe la jumătatea lunii spetembrie, precizând că s-a urmărit îndepărtarea sa.
„Nu mi-am mai depus candidatura pentru un nou mandat. Am renunţat la postul de antrenor, pentru că se pare că asta s-a dorit, îndepărtarea mea de la lotul naţional. Deocamdată rămân angajat la clubul Dinamo şi dacă voi mai rămâne în acest sport îmi voi continua activitatea acolo“, a menţionat Patzaichin.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite