Bucureşti: Irina Schrotter, lansare fără negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatoarea de modă Irina Schrotter şi-a lansat aseară la Radisson Sas colecţia de primăvară-vară 2010. Pentru prima dată, dintr-o colecţie a Irinei Schrotter lipseşte cu desăvârşire culoarea negru, care este un element definitoriu al stilului creatoarei.

Romantismul şi-a făcut loc aseară pe cele trei catwalk-uri amenajate în sala unde a avut loc prezentarea. Culorile deschise ale hainelor, dominantă fiind culoarea alb, în combinaţii cu gri, galben, albastru electric sau turcoaz, împreună cu naturaleţea coafurilor, au trasat linia romantică a colecţiei.

„Partea de zi e o întoarcere în urmă cu patru sezoane. Din colecţia asta lipseşte negrul, deşi eu port negru foarte mult. Asta pentru că vara asta o simt mai colorată, mai optimistă şi cu mai mult romantism“, a declarat designerul Irina Schrotter.

Adolescenţa se poartă cu rock
De asemenea, simplitatea este o altă trăsătură a trendului propus de creatoarea Irina Schrotter pentru primăvara şi vara anului viitor. Rochii scurte şi fuste la fel de scurte, din bumbac sau jerse, necambrate, cu aplicaţii de broderie, paiete, pietre sau voal, au definit stilul adolescentin a ceea ce se poartă vara care vine.

Machiajul, realizat ca aproape la fiecare prezentare a Irinei de Alexandru Abagiu, a susţinut prin culori puternice ideea de tinereţe.
Cele 16 modele, parcă ieşite din mare, au creat impresia de fresh pe care a încercat s-o transmită designerul, defilând pe muzica celor de la Publik. Tobele au creat suspansul, dar totodată au creat neplăceri invitaţilor care şi-ar fi dorit o ilustraţie muzicală mai liniştită.

Albul ia locul negrului în colecţia gold

Partea a doua a prezentării, „Irina Schrotter gold“, colecţie semnată împreună cu Răzvan Ciobanu, continuă linia exclusivistă a Casei de Modă „Irina Schrotter“. Rochiile albe sau de culoarea untului le-au înlocuit în partea de seară a colecţiei pe cele negre din creaţiile mai vechi.

Întreaga „coloană sonoră” a aparţinut trupei Publik, cu excepţia ultimei melodii, „Supergirl”. Aceasta a fost dedicată de creatoare modelului Andreea Raicu, care a încheiat, ca de obicei, prezentarea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite