La 80 de ani, Ion Iliescu aleargă pe bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi sărbătoreşte, astăzi, în avans, ziua de naştere, la cabinetul său din strada Atena.

Fostul preşedinte se laudă cu forma sa fizică. El foloseşte zilnic banda de alergare, între un sfert de oră şi o jumătate de oră.

În ultimii cinci ani, Ion Iliescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi cea onomastică, la biroul său din strada Atena, cu excepţia zilei onomastice din acest an, pe care a preferat să o aniverseze în familie, într-un cadru mai privat.

Primeşte cadouri în strada Atena

Liderul PSD „a schimbat“ data naşterii pentru o zi deoarece mâine, când va împlini vârsta de 80 de ani, va pleca la Paris pentru a participa la o dezbatere organizată de Partidul Socialist Francez.

El a ajuns astăzi la birou în jurul orei 10.00. „Când eram mai tânăr, aveam o singură speranţă, să ating anul 2000. Iată că am ajuns în 2010, deci la 80 de ani (...) Acum las vremea să curgă cum trebuie. Sper să-mi păstrez prospeţimea mentală, măcar", a spus Iliescu, citat de Gândul.

Jumătate de oră mai târziu, pe la 10.30, a sosit şi primul vizitator, preşedintele PSD, Victor Ponta, care i-a adus cadou lui Ion Iliescu o istorie a Partidului Socialist Spaniol, intitulată "Il socialismo dei citatidini" şi scrisă de premierul Spaniei, Jose Luis Rodriguez Zapatero.

Ion Iliescu s-a născut la 3 martie 1930, la Olteniţa. A fost preşedintele ales al României între anii 1990-1996 şi 2000-2004. În prezent este preşedinte de onoare al PSD.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite