Bucureşti: Intersecţia străzilor Şinei cu Zeţari, capcană pentru şoferi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei maşini au rămas înţepenite, ieri seară, într-o groapă adâncă de peste un metru situată  în zona intersecţiei dintre străzile Şinei şi Zeţari.

Şoferii autoturismelor, între care şi un taximetrist, au fost induşi în eroare de faptul că groapa era acoperită în totalitate de apa acumulată în timpul ploilor din ultimele zile, dar şi de un indicator care îndrumă şoferii direct către capcana din asfalt.

Norocul primului „păţit” a fost că prin zonă trecea o maşină de gunoi care, cu ajutorul unei şufe a reuşit să scoată maşina din craterul de sub apă. Şi taximetristul a fost ajutat de şoferul unei maşini de teren şi de locuitorii din zonă, care au intrat în apă şi au împins taxiul.

„Taximetristul ştia zona, că spunea că se ducea la soacră-sa, dar nu ştiu de ce o fi luat-o p-aici. Poate din cauza indicatorului ăsta pus aiurea. A rămas cu ambele roţi de pe stânga suspendate şi cu maşina în apă până peste geamuri”, a povestit Ion, unul dintre oamenii care l-au ajutat pe taximetrist să iasă din groapă.

„A avut noroc cu băiatul ăla cu maşina aia 4X4 şi cu noi, că dacă nu trecea băitul ăla pe aici şi acum era acolo”, a mai spus Ion. Un alt martor ocular a povestit, pentru “Adevărul de seară”, că o Dacia Logan care a căzut în groapă a fost scoasă abia după două ore.

“Mă întorcean acasă, când am văzut Loganul înghiţit de groapă. Ne-am chinuit vreo două ore până l-am scos de acolo. Din păcate a ieşit şifonat rău, avea bara din faţă şi cea din spate rupte. A fost nevoie de o dubă să-l tracteze, altfel nu ieşea”, ne-a declarat Ionuţ.

O altă zonă puternic afectată de ninsorile şi ploile din ultimele zile este Piaţa Charles de Gaulle, care este împânzită de gropi.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite