Bucureşti: Instanţa se pronunţă astăzi în cazul Ciorogârla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a judecat ieri recursurile celor 14 inculpaţi arestaţi în dosaruş furtului armelor din unitatea militară de la Ciorogârla, însă instanţa a amânat rponunţarea pentru astăzi.

Procesul desfăşurat ieri la Curtea de Apel Buucreşti a durat opt ore, timp în care avocaţii celor acuzaţi au încercat să amâne judecarea cauzei, invocând excepţii de neconstituţionalitate. De asemenea, avocaţii au contestat legalitatea proceselor verbale de transcriere a interceptărilor telefonice şi au respins rezultatul expertizelor ADN, susţinând că probele au fost recoltate de pe foile pe care acuzaţii au dat declaraţii procurorilor.

Procurorul de la DIICOT a susţinut că gruparea era bine structurată, fiind împărţită în două părţi, una se ocupa cu traficul de droguri, iar cealaltă a sustras armele de la unitatea militară din Ciorogârla.

Potrivit Agerpres, Eugen Preda a susţinut în faţa instanţei că este nevinovat, iar fratele său Adrian Preda a declarat că nu are nicio legătură cu pistolul găsit de anchetatori în holul blocului unde locuieşte.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis, pe 28 decembrie 2009, mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele a 14 persoane implicate în furtul armelor de la unitatea militară din Ciorogârla.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite