Îndrăgostiţii sunt răsfăţaţi în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De Valentine’s Day avem piese de teatru, carnaval şi concerte. Invitaţie la teatru, carnavalul din Veneţia şi un concert al cântăreţei Lumidee, acestea sunt cele mai importante evenimente la care bucureştenii sunt aşteptaţi în weekend.

Weekend-ul îndrăgostiţilor începe în această seară de la ora 23.00, în Daimon Club, situat în faţa Sălii Polivalente din Parcul Tineretului. Petrecerea „Une affaire d’amour“ sărbătoreşte atât ziua îndrăgostiţilor, dar şi Carnavalul ce se desfîşoară zilele acestea la Veneţia. Astfel, toţi cei care vor să se simtă ca la carnavalul din oraşul lui Romeo şi Julieta sunt aşteptaţi la club, măştile fiind obligatorii.

Noaptea este plină mister, iar organizatorii au pregătit multe surprize. „Totul este ca un joc, fiecare alege când îşi dă masca jos. Am încercat să nu sărbătorim clasica ziua îndrăgostiţilor“, a spus una dintre organizatoarele petrecerii, Victoria Ribă.

Măşti gratis pentru 100 de fete

La petrecerea organizată de Enjoy Events va fi şi o prezentare nu de modă, ci de măşti. Primele 100 de fete care vin fără mască la club vor primi una pictată manual de la organizatori. În aceeaşi seară, dar în alt club, Turabo Club Society, cântăreaţa Lumidee va susţine un concert de neuitat. Originară din Puerto Rico, Lumidee a devenit cunoscută la nivel internaţional după piesele „Never leave you“, cântată împreună cu Busta Rhymes & Faboulos, dar şi pentru piesa „Dance“, care a devenit imnul Campionatului Mondial de Fotbal.

Îndrăgostiţii, sărbătoriţi la teatru

Şi la Teatrul Masca va avea loc o serie de evenimente pregătite special pentru Ziua Sfântului Valentin, sub motto-ul „Dacă dragoste nu e, nimic nu e“. Primul spectacol din cadrul evenimentului se va desfăşura chiar de ziua amorezaţilor, de la ora 17.00.  La acest spectacol, actorii s-au gândit să aducă un omagiu iubirii eterne. Astfel, împreună cu spectatorii, aceştia vor lega lacăte pe gardul din faţa teatrului, ca un simbol al dragostei.

Îndrăgostiţii se pot bucura apoi de un concert al formaţiei lui Adrian Despot, „Viţa de vie“. Concertul  va începe de la ora 17.30 în Amfiteatrul Masca, când piese precum „Vinolamine“ sau „Basu şi cu toba mare“ vor răsuna pe scenă. Cei care doresc să asculte alt tip de muzică pot să meargă în ceainăria teatrului, căci de la ora 18.15 va fi un concert de jazz. Ziua de 14 februarie se va încheia cu spectacolul Cafeneaua, un musical fermecător despre şase declaraţii de dragoste făcute lângă Fontana di Trevi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite