Bucureşti: Incidente la complexul comercial Dragonul Roşu din cartierul Colentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 80 de persoane protestează la complexul comercial Dragonul Roşu din cartierul Colentina, împotriva deciziei autorităţilor de a sigila standurile din incintă.

Scandalul a început în jurul orei 9,30 când comercianţii au început să arunce cu scaune în jandarmii, poliţişti şi inspectorii
de la Garda Financiară.

La începutul intervenţiei au fost 16 jandarmi prezenţi la acţiune. După ce oamenii au început să devină violenţi, li s-au mai alăturat alţi 40.
Autorităţile se aflau astăzi la Dragonul Roşu pentru a continua acţiunea de sigilare a standurilor comerciale, începută săptămâna trecută.
Până în present, au fost sigilate peste 100 de standuri.

Un pompier a fost rănit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, de dimineaţp, a fost o delegaţie formată din comercianţi care a discutat cu administraţia complexului comercial. Negocierile au eşuat. La scurt timp după aceasta, cineva a dat foc la gunoiul din complex. 2 pompieri au încercat să stingă incendiul, dar unul dintre ei a fost lovit de comercianţi. Patru persoane au fost duse la Secţia 7 de Poliţie pentru a fi cercetate. La faţa locului se află două echipaje SPR a câte cinci membrii fiecare.

De asemenea, sunt 42 de jandarmi de la Brigada Specială de Jandarmerie "Vlad Ţepeş".

Vom reveni cu amănunte!!!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite