FOTO Bucureşti: Incendiu puternic pe Bulevardul Moşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit în această seară la etajul VI al unui imobil situate pe Calea Moşilor, numărul 256.

UPDATE 22:49 Incendiul izbucnit în această seară în vecinătatea Bisericii Olari a fost lichidat de pompierii bucureşteni după aproximativ două ore de luptă cu flăcările.

Incendiul s-a produs la un apartament de la etajul V al clădirii menţionate şi, ulterior, s-a extins şi la terasa blocului, pe o suprafaţă totală de aproximativ 200 metri pătraţi.

La faţa locului au mai rămas două echipaje de pompieri, cu o scară de înălţime, pentru a depista şi lichida posibile focare de incendiu.

“Este vorba despre acoperişul unei case mai vechi şi acţionăm cu mai multe autospeciale pentru că există pericolul să se extindă şi la celelate case”, ne-a declarat Anca Onofrei, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.

Focul a izbucnit în jurul orei 19,20 şi nu se cunosc deocamdată cauzele acestuia.

La faţa locului s-au deplasat pompierii bucureşteni cu cinci autospeciale şi o maşină SMURD, încercând să localizeze şi să stingă focul.

21.18 UPDATE  Pompierii bucureşteni au reuşit să salveze patru copii care se aflau în apartamentul de la etajul V al unei clădiri vechi de pe bd. Carol I, în vecinătatea Bisericii Olari, care a luat foc miercuri seară, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Anca Onofrei.

Starea sănătăţii copiilor în cauză este bună, părinţii refuzând ca aceştia să fie transportaţi la spital.

De asemenea, o femeie de 40 de ani, locatară în clădirea care a luat foc, s-a intoxicat cu fum şi a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Floreasca.

Potrivit unor martori oculari, incendiul ar fi fost provocat de un bărbat cu probleme psihice, care s-ar fi adăpostit în podul clădirii.

Pompierii bucureşteni continuă încă lupta cu flăcările.

Potrivit unor martori oculari, focul ar fi izbucnit în urma unor explozii repetate.

image
image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite