Incendiu puternic în Piaţa Crângaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, în Piaţa Crângaşi din Capitală. Focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi.

UPDATE 17.20: Aproape 50 de pompieri au stins în jumătate de oră focul care a cuprins Piaţa Crângaşi. Aceasta era în construcţie, a ars structura din metal şi lemn. Acesta este cel de-al treilea incendiu care cuprinde Piaţa Crângaşi, primul a fost în 1999, iar cel de-al doilea în 2003. Se pare că focul ar fi pornit de la un aparat de sudură.

UPDATE 16.59: Primele trei autospeciale care au ajuns la faţa locului au reuşit să stingă focul, care fusese localizat pe copertinele unor tarabe din zona pieţei vechi. Aceştia cercetează zona pentru a se asigura că nu mai există focare. Nu au existat victime, iar motivul izbucnirii incendiului pare să fi avut loc din cauza unor lucrări de dezafectare fără luarea măsurilor de siguranţă corespunzătoare.

Daniel Piştea, de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a declarat că traficul este îngreunat şi că în zonă au fost trimise toate echipajele de poliţie rutieră din apropiere de piaţă, pentru a fluidiza traficul.

Opt maşini de pompieri încearca in acest moment să stingă flăcările care au cuprins o mare suprafaţă din piaţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite