Incendiu la Facultatea de Litere din Capitală UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu scurt timp a izbucnit un incendiu la Facultatea de Litere din Bucureşti. În acest moment, elevii aflaţi în examen sunt evacuaţi.

UPDATE 13.30:  „Am simţit fumul înecăcios după ce am ieşit de la examen, pe care l-am susţinut la etajul 2 al clădirii. Mirosea a ars pănă acolo“, a spus Ioana, studentă, anul II. Tânăra fusese evacuată din clădire în timpul examenului.

UPDATE 13.00: „Incendiul a fost stins. Trei persoane au avut nevoie de ajutor din partea echipajelor SMURD, dar nu a fost nimic grav. O altă persoană a fost însă, transportată la spital. Este vorba despre o studentă care a fost intoxicată cu fum. Este în afara pericolului“, a declarat Anca Onofrei, purtător de cuvânt ISU.

UPDATE 12.40: „Credem că a fost vorba despre o defecţiune electrică. Se intervine pe fereastră pentru stingerea focului. Erau lucrări de diplomă, arhiva de şcolarizare, dar se pot reface. Am evacuat din primele momente în care am simţit fumul“, a spus rectorul Universităţii Bucureşti, Ioan Pânzaru.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale. În acest moment au ajuns şi echipaje ale SMURD. "Din ce am înţeles de la colegii mei, fumul a ajuns până laetajul şase al clădirii", a declarat Anca Onofrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

"Nu au fost raportate încă persoane intoxicate cu fum", a mai spusOnofrei. Traficul în zonă a fost oprit, pentru a facilita intervenţia promptă a pompierilor.

„La subsolul clădirii, acolo unde a izbucnit focul se aflau numai materiale de papetărie care produc şi mult fum. Toată clădirea este inundată de fum, însă este vorba mai mult de panică decât de un pericol. deocamdată nu se ştie de la ce a luat foc“, a mai spus Anca Onofrei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite