Bucureşti: În noul Pasaj Victoriei au apărut deja ţurţurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inaugurat în urmă cu o săptămână, Pasajul Victoriei “miroase” deja a lucrare proastă. Din tavanul pasajului atârnă ţurţuri de gheaţă, semn că lucrările de izolaţie a pasajului nu au fost făcute corespunzător. “După ce că ne-au ţinut cu restricţii din cauza şantierului, uite că tot mai sunt infiltraţii”, a declarat un şofer care a trecut ieri prin pasaj.

Reacţia autorităţilor: “Tot răul e spre bine!”. “Nu am putut să facem o verificare amănuţită a pasajului. S-au făcut injectări cu răşină acolo unde fisurile au fost vizibile. Acum putem vedea unde se formează ţurţuri, iar constructorul va fi nevoit să rezolve problema”, a declarat Manuela Popescu, directorul Direcţiei Drumuri din cadrul Administraţiei Străzilor.


Ea recunoaşte că lucrările, care au început la 30 septembrie şi aveau termen de finalizare patru luni, au fost grăbite, pentru a fi terminate înainte de sărbători. “Am vrut să deschidem pasajul mai devreme pentru că nu voiam să încurcăm şi mai tare traficul mereu aglomerat în preajma Sărbătorilor de iarnă”, a mai spus Popescu. Reabilitarea pasajului a costat primăria 12,75 de milioane de lei, echivalentul a trei milioane de euro.


Firma care s-a ocupat de reabilitarea pasajului, Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti a avut în grijă şi lucrăile de la Pasajul Unirii terminat şi el cu o lună şi jumătate mai devreme din cauza începerii noului an şcolar. La o lună de la inaugurarea pasajului s-a constatat că, în caz de ploaie se formează bălţi, iar plăci de pe pereţii laterali au început să cadă. Autorităţile au dat vina atunci pe neatenţia şoferilor care au provocat accidente în interiorul pasajului.  




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite