În august se va deschide cel mai mare parc acvatic din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni s-a pus piatra de temelie a celui mai mare complex acvatic şi sportiv din România, Aqua Parc Bleu Ciel. Investitorii spun că prima parte a proiectului, cea de bazine descoperite, urmează să fie deschisă chiar din vara acestui an, în luna august

Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4 al Capitalei, a turnat ieri piatra de temelie a ceea ce va fi cel mai mare complex de agrement acvatic şi sportiv din România, amplasat pe bulevardul Tineretului.

Construcţia complexului de agrement Aqua Parc Bleu Ciel a început oficial luni iar dezvoltatorii, reprezentanţii Bleu Ciel SRL, promit că prima parte a parcului, unde vor fi bazinele în aer liber, va fi inaugurată în luna august a acestui an.

Parcul va fi construit pe un teren de 5,2 hectare de lângă Palatul Naţional al Copiilor , un spaţiu nefolosit şi plin de ciulini.
Construcţia, în care se vor investi 20 de milioane de euro, va cuprinde bazine acoperite şi descoperite, patinoar, centru de sănătate cu saună, jacuzzi, fitness, restaurante şi cluburi, multe spaţii verzi şi o seră cu plante tropicale.


Locuitorii din Sectorul 4, cei mai câştigaţi

“Se estimează că parcul va fi vizitat anual de aproximativ 1,42 de milioane de persoane şi poate primi zilnic aproximativ 10.000 de persoane”, a spus Cristian Piedone.

Primăria Secotorului 4 dar şi locuitorii din acest sector vor avea numai de câştigat de pe urma acestui complex de agrment. “Taxele şi impozitele care vor veni la bugetul local se vor ridica la circa un milion de euro pe an şi vor fi create peste 200 de locuri de muncă. De asemenea, vor fi construite 500 de locuri de parcare care vor putea fi folosite ca parcări de reşedinţă de locuitorii din zona Bulevardului Tineretului, între ora 22.00 şi 8.00”, a mai spus Piedone.

Copiii din Sectorul 4 vor fi cei mai fericiţi când se va inaugura parcul pentru că toţi elevii şcolilor generale din sector vor avea gratuitate în fiecare dimineaţă, de luni până vineri.
Şi vârstnicii din Sectorul 4 se vor bucura de o serie de facilităţi în cadrul Aqua Parc unde va exista special pentru ei un club dansant.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite