Bucureşti: Îmbulzeală la deschiderea Sun Plaza GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clienţii au venit în căutarea reducerilor anunţate pentru inaugurarea celui mai mare mall din cartierul Berceni deşi în unele magazine încă se făceau ultimele pregătiri.

Ofertele promoţionale i-au atras pe bucureştenii care au venit astăzi la deschiderea mall-ului Sun Plaza care a fost decorat în interior cu baloane colorate.

Şi asta în ciuda faptului că la unele magazine încă se lucra la amenajare, iar unele cafenele nu erau pregătite pentru a le oferi clienţilor momente de relaxare. Înghesuiala cea mai mare a fost la hypermarketul Cora unde cumpărătorii au aşteptat răbdători să le vină rândul la casă.

Click aici pentru fotogalerie

Din luna aprilie, centrul va cuprinde 15 săli de cinema, cu o capacitate de 3.000 de locuri în multiplexul Cinema City, dar şi un club de bowling şi billiard, cazinou, un pub şi cafenele.

În această seară, proprietarii au pregătit un concert al artistului Shaggy, iar pe un ecran de 12 metri pătraţi va fi transmis meciul de fotbal din Europa League, dintre Unirea Urziceni şi Liverpool.

Evenimentele de divertisment vor continua şi în perioada următoare când au fost programate concerte ale unor trupe precum Morandi, Vama, Paraziţii, Voltaj şi Hi-Q.

De luna viitoare, accesul în mall-ul Sun Plaza se va putea face printr-un coridor subteran legat de staţia de metrou Piaţa Sudului pentru care s-au investit două milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite