Ilie Năstase divorţează de Amalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cuplurile cele mai mediatizate de la noi, Amalia şi Ilie Năstase, se destramă. După o relaţie de 14 ani, din care jumătate au fost căsătoriţi, Ilie, 63 de ani, şi Amalia, 34 de ani, au anunţat că divorţează.

„Am trecut prin momente foarte fericite, dar si foarte grele”, spun cei doi. Zvonuri despre posibilul divorţ au circulat de mai mult timp, astfel că, din dorinţa de a nu da naştere altor speculaţii, soţii Năstase au decis să facă anunţul oficial printr-o scrisoare trimisă redacţiei Cancan.

Iată ce scriu cei doi în scrisoare:

„Deşi încă de la început nimeni nu dădea nicio şansă relaţiei, nu am dat nicio secundă atenţie părerii altora şi, în câţiva ani, am constituit împreună o echipă pe care toată lumea o admira, ajutându-ne unul pe altul, împrumutând unul de la altul calităţi, bazându-ne unul pe altul. De-a lungul acestor ani am trecut prin momente foarte fericite, dar şi foarte grele, câteodata şi faptul că am fost uniţi ne-a ajutat să trecem cu bine peste toate incercările“. 

„Noi am decis să ne despărţim pentru că am ajuns la o răscruce a vieţilor noastre în care amândoi ştim că nu putem continua decât ca prieteni. Cea mai mare realizare a noastră ca şi cuplu o reprezintă două minuni divine, Alessia şi Emma, care sunt cele mai importante fiinţe pentru noi în această viaţă. Ele sunt motivul pentru care scriem această scrisoare”, se precizează în textul citat.

Năstase şi femeile

Presa a scris de nenumărate ori despre legenda conform căreia Ilie ar fi avut peste 2.500 de femei la viaţa sa. Cifra nu a fost confirmată, dar este cert că Ilie a fost un cuceritor. Cea mai cunoscută iubită a sa rămâne Diana Ross.

Năstase s-a căsătorit destul de tânăr, la vârsta de 26 de ani, exact la apogeul carierei sale, în anul in care a cucerit turneul de Grand Slam US Open. Aleasa a fost Dominique Grazia, iar de pe urma acestei căsătorii Năstase a avut şi primul său copil, Natalie. Actualmente, Natalie locuieşte la Paris şi Montreal.

În 1984, Năstase s-a căsătorit cu actriţa Alexandra King. Împreună vor adopta doi copii: Nicholas şi Charlotte. Astăzi, Charlotte şi Nicolas locuiesc cu mama lor la New York.

Se căsătoreşte a treia oară la 5 iunie 2004, la Paris, la Catedrala St. Stephane cu Amalia Teodosescu, cu care era împreună din vara lui 1996. Evenimentul a stârnit un interes uriaş, atât în Franţa, unde Năstase se bucura de o mare notorietate, dar şi în presa din Romania.

Petrecerea a avut loc la restaurantul "Club des Loges" din incinta Roland Garros.

Printre invitaţi au venit foşti jucători de tenis John McEnroe, Guillermo Vilas, Manuel Santana, Mansour Bahrami sau Jose Luis Clerc. Din ţară au fost prezenţi Andreea Esca cu soţul, Ion Ţiriac, Nadia Comaneci, Ion Ion Ţiriac, însoţit de Ileana Lazariuc. Gheorghe Hagi, Maria Marinescu, împreună cu mama ei Ioana Pavelescu, Omar Sharif a ratat petrecerea pentru ca s-a învârtit toată noaptea în jurul complexului fără să ştie pe la care poartă este intrarea. Împreună cu Amalia are două fete Alessia şi Emma.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite