Bucureşti: Idei de cadouri: dulciuri, antichităţi sau produse bio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei târguri care s-au deschis azi în Capitală sunt locul ideal pentru achiziţionarea unui dar de Crăciun. Festivalul Dulciuri pentru toţi, Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti din Parcul Kiseleff şi Târgul pentru O viaţă sănătoasă şi-au deschis porţile pentru bucureşteni.

Prima ediţie a Festivalului „Dulciuri pentru toţi“ a început dis-de-dimineaţă la Palatul Copiilor, şi se va închide abia luni. În cadrul festivalului au loc degustări de produse de cofetările, o expoziţie cu vânzare, dar şi multe concursuri instant dotate cu premii delicioase.

Dulciuri de toate felurile, bomboane de ciocolată, vanilie sau caramel, precum şi cele în formă de ursuleţ sau steluţe îi vor încânta pe cei mici, dar şi pe adulţii prezenţi la Palatul Copiilor. Cei mai buni cofetari sunt prezenţi la standuri şi aşteaptă să dezvăluie clienţilor câteva dintre reţetele speciale pe care le folosesc în prepararea dulciurilor.

Obiecte de anticariat, oferite cadou
Pentru cei care se gândesc să ofere în dar ceva special, Târgul de antichităţi şi produse meşteşugăreşti, organizat de Primăria Sectorului 1 în Parcul Kiseleff, este locul perfect. Târgul poate fi vizitat de astăzi până duminică.

Peste 80 de expozanţi de obiecte de anticariat participă la această ediţie. Iubitorii de artă veche se pot delecta cu expoziţii de filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche şi multe alte antichităţi veritabile. Pentru copii, organizatorii au pregătit numere de animaţie şi spectacole de magie.

Al treilea eveniment care începe tot astăzi în Bucureşti este Târgul pentru O viaţă sănătoasă, care se desfăşoară la Muzeul Municipiului Bucureşti din Piaţa Universităţii.

Vizitatorii vor găsi la acest târg produse alimentare naturale, preparate după reţete tradiţionale, dar şi produse bio, precum legume, fructe, miere, magiun, brânză, produse din carne, ulei, pâine, ciocolată şi ceaiuri. De asemenea, cei interesaţi pot achiziţiona de aici produse cosmetice naturale şi bio, precum creme, uleiuri de corp, măşti de faţă, parfumuri şi săpunuri. Târgul poate fi vizitat până duminică, iar intrarea este liberă.

Jucării din lemn
Primul târg de jucării din lemn va avea loc sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 18.00, la sala Ploieşti a hotelului JW. Marriott din Calea 13 Septembrie nr. 90.

Copiii şi părinţii vor putea alege dintr-o varietate de jucării ecologice din lemn, fabricate în Thailanda, Polonia şi India. Preţurile jucăriilor din lemn încep de la 4 lei, iar cel mai scump produs este un set de instrumente muzicale care ajunge la 199 de lei. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.jucariidinlemn.com.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite