Bucureşti: Iaht de 800.000 de euro la Salonul Nautic GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai scumpă ambarcaţiune expusă la Salonul Nautic care se desfăşoară în aceste zile la Romaero Băneasa este un Princess 42, la preţul de 800.000 de euro.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Iahtul fabricat anul trecut în Anglia este dotat cu tot ceea ce trebuie să conţină o ambarcaţiune de lux, de la radar şi gps, la o bucătărie complet utilată. Pe lângă iahturile prezentate la expoziţie, pasionaţii sporturilor nautice au mai putut găsi şi echipamente, caiace şi bărci de pescuit sau veliere.Cei 26 de expozanţi au venit atât din ţară cât şi din Bulgaria, Franţa, Anglia sau Olanda.

image

Barca anului 2010 prezentă la salon

Cea de-a doua ediţie indoor a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti a adus şi barca anului adusă de firma Nautic Life. Beneteau Swift Trawlers 34 este fabricată în Franţa şi costă în jur de 260.000 de euro. „Este inedită şi considerată în funcţie de testări, Barca anului 2010. Are şase locuri şi este dotată cu accesoriile unei bărci de lux, fishfinder şi altele", a spus Mihail Marcu, importator Beneteau.

De asemenea, la această ediţie, a fost adusă şi barca anului 2009 la un preţ destul de convenabil, potrivit cunoscătorilor de ambarcaţiuni. Exemplarul costă 70.000 de mii de euro şi se numeşte Winner. Expoziţia este deschisă până diminică, iar intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite