I-a scris lui Dan Diaconescu şi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean în vârstă de 54 de ani s-a aruncat aseară, în jurul orei 20.40, în faţa trenului Bucureşti - Constanţa, la bariera din Pipera. Nae Ioan a decis să renunţe la viaţă din cauza unei datorii de 170 de euro pe care o avea de achitat.

Bărbatul avea asupra sa mai multe hârtii în care îşi lua adio de la cei dragi. Printre aceste hârtii era şi un mesaj pentru patronul OTV, Dan Diaconescu, în care îi cerea acestuia să-l ducă în Ceruri: „Domnule preşedinte al poporului Dan Diaconescu, vă cer ajutor să mă duceţi la Dumnezeu“.
De asemenea, bărbatul avea la el şi o somaţie de plată de la Piraues Bank. El avea de achitat către instituţia bancară suma de 170 de euro. Potrivit biletului de adio, acesta ar fi motivul pentru care s-a hotărât să se sinucidă.

„Mor din cauza datoriilor ca să nu ne mai chinuim eu şi Jeny“, i-a transmis el lui Dan Diaconescu. Eugenia, sau Jeny, era iubita lui. El a lăsat pe bilet numărul de telefon al acesteia pentru ca anchetatorii să o poată anunţa de tragedie.
Personalul de la Ambulanţă a ajuns în aproximativ zece minute de la petrecerea tragediei, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l mai salva pe Nae Ioan.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite