Halele de peşte, luate la control

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 70 de poliţişti fac, sâmbătă, razii în pieţele Big Berceni, Reşiţa, Crângaşi, Moghioroş şi Delfinului din Capitală, fiind controlaţi comercianţii din halele de peşte.

Razii în cinci pieţe din Capitală: Poliţiştii şi inspectorii verifică halele de peşte (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Controalele au început în jurul orei 9.00, în pieţele Big Berceni, Reşiţa, Crângaşi, Moghioroş şi Delfinului, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii şi inspectorii verifică documentele de provenienţă ale peştelui comercializat , pentru a identifica eventuale infracţiuni de evaziune fiscală, precum şi calitatea produselor, în condiţiile în care în acest weekend este o cerere mai mare de peşte.

Acţiunile din pieţele Big Berceni, Reşiţa, Crângaşi, Moghioroş şi Delfinului au avut loc până în jurul orei 12.00. Acest tip de controale au mai avut loc şi săptămîna teecută în mai multe pieţe din Capitală. În urmă cu o zi au avut loc verificări similare în pieţele Obor şi Domenii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite