Bucureşti: Hală cu trape pe telecomandă la Piaţa Sudului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua hală, care se inaugurează mâine-dimineaţă la ora 11.00, este destinată exclusiv producătorilor şi va găzdui 400 de tarabe moderne, din fibră de sticlă.

„La această hală nu mai există intermediari, asfel că, produse renumite precum merele de Voineşti, cartofii de Covasna şi roşiile de Topoloveni, vor fi cumpărate direct de la producători“, a mai precizat Cristina Popa.

Sala are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi este amenajată modern, la standarde europene. Lucrarea s-a realizat în 45 de zile şi a costat aproape 1,2 milioane de lei.

Au amenajat şi toalete

Înconjurată de pereţi din sticlă, hala este un spaţiu luminos şi bine încălzit. Pardoseala este antiderapantă, realizată din gresie, iar plafonul este prevăzut cu trape de aerisire care se pot deschide cu telecomandă.

Pentru păstrarea curăţeniei, la fiecare tarabă există câte o pubelă, iar la nivelul întregii hale sunt amplasate pubele de mari dimensiuni.

Au fost refăcute instalaţia de apă şi cea de canalizare şi s-a reparat spălătoarele de legume şi fructe. Hala include şi un grup sanitar cu şase cabine şi două chiuvete.

În zona pieţei s-a amenajat şi o parcare auto care se întinde de la intersecţia dintre Şoseaua Olteniţei şi Calea Văcăreşti până la intrarea pe Bulevardul Metalurgiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite