Greva spontană RATB s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia pe traseele RATB a fost reluată în această după-amiază în urma negocierilor dintre edilul Capitalei şi angajaţii RATB.

Sorin Oprescu a anunţat că şoferii RATB îşi reiau munca în această seară. "Nu le-am promis nimic, în baza bugetului încercăm să le îndeplinim doleanţele", a spus Oprescu. El a precizat că "majoritatea problemelor de la RATB ţin de proasta gestionare a banilor".

Salariile şoferilor RATB nu vor scădea

Chiar dacă venitul instituţiei este la nivelul celui din 2008, salariile şoferilor nu vor scădea. Primarul Sorin Oprescu a participat la întâlnirea conducerii RATB cu liderii de sindicat.

"Le garantează Oprescu că nu le scad veniturile. Îi asigur că nu vor fi reduse veniturile, pentru că toate principiile din contractul colectiv de muncă au fost respectate. Nu s-a atins nimeni de nici un leu din salariile şoferilor", a declarat joi, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, după întâlnirea pe care a avut-o cu şeful RATB, Gheorghe Aron şi cu viceprimarul Victor Iovici. Mai mult, edilul a precizat că salariaţii şi-au primit, marţi, salariile în avans, pentru Sărbotorile de Paşte.

Primăria Capitalei a anunţat că protestul spontan al angajaţilor RATB este total nejustificat şi se bazează exclusiv pe zvonuri şi că salariile angajaţilor nu au scăzut.
UPDATE 18.10 Greva spontană declanşată de şoferii RATB a încetat. Sorin Oprescu a anunţat că şoferii RATB îşi reiau munca în această seară. "Nu le-am promis nimic, în baza bugetului încercăm să le îndeplinim doleanţele", a spus Oprescu. El a precizat că "majoritatea problemelor de la RATB ţin de proasta gestionare a banilor".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite