Gheorghe către Mândruţă: Viitorul tău va fi sub semnul amorlâcului? (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Gheorghe, Şeful Departamentului de comunicare din Ministerul Finanţelor, a fost invitat în studioul Observatorului, miercuri seară, pentru a explica accidentul comis pe Bulevardul Kiseleff.

Andrei Gheorghe a reuşit asă facă un show adevărat după ce a început un schimb de replici cu Lucian Mândruţă. Gazda buletinului de ştiri de la Antena 1 l-a luat la întrebări pe Gheorghe amintindu-i acestuia de problemele pe care le-a mai avut cu poliţia de-a lungul timpului.

După ce Lucian Mândruţă i-a spus că are „o istorie, o poveste şi cu poliţia şi cu anumite substanţe şi lumea s-a întrebat de ce nu ai vrut să faci testul de sânge" ", Andrei Gheorghe i-a dat replica imediat. „Ce este cu poveste asta apropo cu trecutul? Vrei să mă întreb eu, viitorul tău va fi sub semnul amorlâcului?", a răspuns imediat Andrei Gheorghe.


Cea care a încercat să calmeze spiritele a fost Alessandra Stoicescu. „Haideţi să ne liniştim puţin! Eu zic că pot să încep să fiu ca la meciurile de box cu un carton, dacă se poate, ca să liniştesc apele", a spus Alessandra.

Andrei Gheorghe a subliniat că nu va fi niciodată de acord ca trupul său să stea la dispoziţia statului.

De asemene, ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a vorbit pentru hotnews.ro despre accidentul de circulaţie al lui Andrei Gheorghe. Acesta a declarat că accidental a fost unul normal şi că subiectul este interesant doar pentru presă. „ Doi dintre consilierii mei au o imagine publică anterioară venirii în minister. Nu ar trebui să creeze atâta tam-tam un accident de circulaţie normal. E un subiect care este mai mult interesant pentru dumneavoastră“, a precizat Sebastian Vlădescu.

În urma unui accident rutier petrecut marţi seară pe Bulevardul Kiseleff , permisul de conducere al lui Andrei Gheorghe a fost suspendat. Scandalul a pornit de la o simplă tamponareîn apropierea Pieţei Presei Libere. Maşina condusă de Andrei Gheorghe a lovit în spate un autoturism care oprise la semafor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite