Bucureşti: Gheizer în Bucureştii Noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de blocuri şi 200 de case au rămas fără apă rece toată ziua, iar troleibuzele au fost oprite în loc timp de o oră. O conductă principală de apă rece s-a spart în această dimineaţă, în jurul orei 10.00, pe Bulevardul Bucureştii Noi la intersecţia cu Strada Jiului.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Timp de câteva zeci de minute apa a ţâşnit la o înălţime de 5 - 6 metri. „A sărit pâmântul în sus, iar jetul de apă ajungea până la firele de curent. Era ca o fântână arteziană“, a explicat un trecător Robert Pătraşcu (34 de ani).

Troleibuzele, ţinute în loc timp de o oră
Pentru că exista riscul ca apa să afecteze liniile de alimentare cu energie electrică, troleibuzele au fost oprite pe traseu timp de mai bine de o oră. Maşinile care circulau în zonă au fost dirijate pe un sens de mers.

Trecătorii spun că echipa de intervenţie de la Apa Nova a ajuns la aproape o oră după ce s-a spart conducta. După sosirea lucrătorilor, debitul jetului de apă a fost redus, dar echipa de la Apa Nova a lucrat mai multe ore pentru a opri scurgerea.

Reprezentanţii Apa Nova estimează că cele 20 de blocuri şi 200 de case din Bucureştii Noi, Străbună şi Chitila, care au fost afectate, vor avea din nou apă diseară, în jurul orei 19.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite