Bucureşti: Gaudeamus, un succes pentru Editura Adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participarea editurii Adevărul Holding la cea de-a 16-a ediţie a Târgului Gaudeamus a fost un real succes, vânzările de carte în cele cinci zile demonstrând acest fapt.

La standul editurii din Pavilionul Central s-au epuizat peste 13.000 de titluri din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“ şi peste 10.000 de exemplare din seria „Pictori de geniu“.

În plus, evenimentele organizate în cadrul acestui spaţiu au atras numeroşi vizitatori. Numai ieri, în ultima zi a târgului, de la ora 10.00, sute de părinţi şi de copii s-au întâlnit cu micuţa artistă Cleopatra Stratan. Ea a împărţit autografe şi s-a lăsat fotografiată alături de micuţii fani.

La Romexpo au fost în jur de 150.000 de vizitatori care au participat la 530 de evenimente organizate în perioada 25-29 noiembrie, târgul din acest an aducând încasări  cu 20%-30% mai mari faţă de anul trecut.

„Pictori de geniu“ şi „Cărţi esenţiale“, cele mai râvnite

Zilnic, la standul Adevărul, cititorii au venit încă de la primele ore pentru a nu rata cărţile dorite. „Cei mai mulţi dintre cumpărători au solicitat titluri din colecţia «100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă», din seria de albume de artă «Pictori de geniu» şi din colecţia de cărţi pentru copii, «Disney Clasic»“, a declarat Ana Maria Mihalache, de la departamentul de carte al trustului Adevărul Holding.

Bilanţul arată că la cele cinci puncte de vânzare ale Adevărul Holding pe lângă numărul mare de volume vândute au fost epuizate şi peste 8.000 de DVD-uri cu Tom şi Jerry.

Foarte căutate au fost şi DVD-urile cu „Filmele Adevărul“, cele mai solicitate fiind înregistrările cu Gheorghe Dinică. „De asemenea, colecţiile de lux «William Shakespeare» şi «Alexandre Dumas» au fost cerute într-o mare măsură“, au declarat reprezentanţii editurii  Adevărul Holding.

Colecţionarii de carte Adevărul au solicitat şi volumele lansate în avans la târg „Singur pe lume“, de Hector Malot şi „Procesul“ de Franz Kafka.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite