Garsoniere mai ieftine de 30.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa imobiliară este într-o continuă cădere, cel puţin aşa arată site-urile cu anunţuri imobiliare unde o garsonieră în Capitală poate fi cumpărată chiar cu mai puţin de 30.000 de euro.

În Bucureşti sunt mai multe oferte printre care şi locuinţele de până la 35 de metri pătraţi. Oferta este completată şi de garsoniere noi, situate în localităţile din jurul Bucureştiului. Sunt scoase la vânzare chiar şi locuinţe la preţuri de 6-7.000 de euro, de confort 3, e adevărat.

De la 20.000 de euro in sus se găsesc şi garsoniere la confort doi sau noi, dar acestea din urmă sunt situate în jurul Capitalei.Este vorba despre Popesti - Leordeni, unde la 20.000 de euro se gasesc garsoniere noi cu o suprafaţă de 24 de metri pătraţi, potrivit anunţurilor postate de proprietari.

Pe www.imopedia.ro o garsonieră de 20 de metri pătraţi, în Floreasca, este scoasă la vânzare cu 25.000 de euro.
Pe anunturiparticulari.ro, preturile pornesc de la puţin peste 10.000 de euro pentru o garsonieră confort 3, în Ferentari sau alte zone periferice în timp ce la 30.000 de euro se poate cumpăra o garsoniera confort 1 sporit, în Berceni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite