Gabriela Vrânceanu Firea: "Florin Pandele m-a cerut de soţie de la fiul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluirea a fost făcută de vedetă în cadrul uni interviu acordat prin telefon lui Mihai Morar, de la "Răi, da buni". "Florin m-a cerut de soţie de la fiul meu, Tudor şi pentru că el a fost de acord şi eu am acceptat", a spus Gabriela Vrânceanu Firea.

"Mie mi se pare ciudat că lumea este surprinsă că m-am căsătorit. Aşa s-a întâmplat şi cu Răsvan. După câteva întâlniri a mers la mama şi m-a cerut de soţie şi am fost căsătoriţi 17 ani, până s-a întâmplat nenorocirea. Florentin Pandele m-a cerut de soţie după câteva întâlniri, dar de data asta la fiul meu, Tudor, care a fost de acord. Dacă fiul meu a vrut să mă recăsătoresc, am fost şi eu de acord", a povestit vedeta.

Mai citiţi:

Gabi Firea şi Pandele au petrecut cu prietenii după cununie

Cuplul Firea-Pandele a fost felicitat la nuntă de 80 de invitaţi

Este dragoste la prima vedere

"Florin înseamnă dragoste la prima vedere, protecţie, credinţă, familie, suntem amândoi înţelegători şi iertători. Nici mie nu îmi vine să cred că mi-am refăcut viaţa atât de repede. Nu cred că după ce se termină perioada de doliu, brusc se termină şi suferinţa. Respectul şi iubirea vor rămâne toată viaţa", a mai spus vedeta.

"Răsvan mi-a spus când era bolnav că vrea să îmi refac viaţa pentru ca în casa noastră să nu apară tot felul de bărbaţi. Lui Răsvan îi datorez totul şi mai ales formarea mea ca femeie. În buletin şi în paşaport sunt Firea Gabriela şi ăsta va rămâne numele meu şi după căsătoria cu Florin.

Vedeta a mai spus că intenţionează să aibă un copil cu Pandele, dar peste câţiva ani.

Jurnalista a mai spus că nu are importanţă faptul că Florin Pandele este din PDL pentru că ea nu face "parti-priuri niciunei formaţiuni politice".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite