După caniculă, potopul: trei persoane trăsnite de fulger, străzi inundate şi copaci doborâţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După aproape două ore de ploaie cu găleata, o furtună a măturat ieri Capitala şi a lovit-o cu fulgere care din păcate au făcut victime

CITIŢI ŞI:

VIDEO - O femeie de 50 de ani a murit de ziua ei, lovită de fulger (FOTO)

Luceafărul din Sibiu înecat de şuvoaiele de apă

DN1, în judeţul Sibiu, blocat timp de o oră de două microbuze

Furtuna s-a declanşat brusc, cu puţin timp înainte de ora 20, iar temperaturile au scazut cu 10°Celsius. A plouat însă în doar câteva zone ale oraşului, dar a fost suficient pentru ca vântul puternic să făcă pagube materiale. Copacii doborâţi din cauza vântului au avariat mai multe maşini şi au blocat multe dintre străzi în râuri. Şoferii au privit uluiţi cum apa le înghite maşinile în timp ce pe trotuare în timp ce  trecătorii se angajau în maratoane pentru găsirea unui adăpost. 

În Piaţa Unirii, vijelia a trântit la pămînt mai multe panouri publicitare şi un semafor s-a prăbuşit.

În sectorul 1, vântul puternic a scos din rădăcini un copac şi l-a aruncat pe un autoturism. Oamenii spun că au făcut mai multe sesizări la Primărie în legătură cu copacii bătrâni.

Şi în zona Vatra Luminoasă, un copac rupt de vijelie s-a prăvălit peste două maşini parcate în apropiere.

Probleme au fost şi pe strada Dacia. Un copac a căzut peste firele de tensiune şi era cât pe ce să dărâme stâlpul de electrictate. Pentru că exista risc de electrocutare, zona a fost închisă câteva ore până când toate cablurile au fost izolate.

Tot din cauza furtunii, două persoane au fost lovite de trăsnet în urmă cu două zile. În timp de se aflau pe malul Dâmboviţei, o femeie şi un bărbat, în vârstă de 23 şi, respectiv, 25 de ani, au fost loviţi de trăsnet. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite