Flori şi bomboane în loc de amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Pasagerele care au mers astăzi pe linia tramvaiului 21, pe traseul Piaţa Sfântul Gheorghe – Helitube, au avut ocazia să circule cu un tramvai special. Acesta era vopsit în galben şi cu urări inscripţionate pe el, dedicate reprezentantelor sexului frumos.

Vehiculul pe şine, care a circulat până la ora 16.00, i-a surprins pe bucureşteni - mulţi dintre ei au făcut cale întoarsă când au văzut controlorii îmbrăcaţi la costum aşteptându-i la uşile de acces.

Curioşii care „au cutezat“ totuşi să intre au făcut alegerea cea mai potrivită pentru că aici au avut parte de un tratament deosebit: au fost primiţi cu flori, felicitări şi bomboane de ciocolată.

Tramvaiul a fost ornat de sărbătoare special pentru doamne şi domnişoare, cu ocazia Zilei Femeii. Cu toate acestea şi bărbaţii s-au bucurat de eveniment pentru că au circulat gratuit şi au primit şi bomboane.

„Am auzit la radio de tramvai şi am venit special să mă plimb. Este o iniţiativă frumoasă. Am avut noroc că am prins şi vreme bună“, a spus doamna Mary, o pensionară în vârstă de 68 de ani. Ea a fost însoţită în promenadă de o prietenă, doamna Mioara (74 de ani) şi de domnul Nicolae (80 de ani). Octogenarul a ţinut să le complimenteze pe partenerele sale de plimbare: „Sunt la fel de frumoase ca şi vremea de afară“.

Din păcate, celelalte doamne şi domnişoare care au circulat astăzi cu RATB-ul nu au beneficiat de acelaşi regim – ele au fost amendate dacă nu au avut bilet sau abonament.

Alte trei vehicule de transport în comun au fost ornate special de Ziua Femeii – un autobuz de pe linia 336, un troleibuz de pe linia 69 şi un alt tramvai de pe linia 21.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite